Savvas Nikolatos | Κατασκευές - Ανακατασκευές Κτιρίων | Ιωάννινα

Γιατι εμας

Στη Σάββας Νικολάτος ΑΤΕΕ εφαρμόζουμε σήμερα την τεχνογνωσία πενήντα και πλέον ετών στις κατασκευές κτιρίων με τη φιλοσοφία του αύριο. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου.

Κατασκευάζουμε τα έργα μας χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και υλικά.

– Πετυχαίνουμε τη βέλτιστη ποιότητα με γνώμονα την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους κατασκευής.

– Όλοι όσοι απαρτίζουν την επιχείρηση εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με βάση τις ανάγκες του κάθε project. Δηλαδή αυτό που έχουν μελετήσει και σχεδιάσει από το μηδέν.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζουμε στις κατασκευές κτιρίων είναι οι:

  1. Εμπειρία 50 ετών και πλέον ως τεχνική εταιρία σε κατασκευές κτιρίων. Διαθέτουμε, ίσως, τη μεγαλύτερη ενεργή διάρκεια συνεχούς λειτουργίας με συμμετοχή σε έργα διαφόρων κλάδων, απαιτήσεων και αντικειμένων.
  2. Άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαρκής επιμόρφωση Ως εταιρεία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού διαθέτοντας για τον σκοπό αυτό όλους τους απαραίτητους πόρους. Το προσωπικό της εταιρείας στελεχώνεται από επαγγελματίες και επιστήμονες με άρτια τεχνική και πανεπιστημιακή κατάρτιση και εμπειρία, δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό συντελεστή για την επιτυχημένη πορεία της.
  3. Χρήση καινοτόμων υλικών λύσεων και προτάσεων. Οι σύγχρονες κατασκευές σχεδιάζονται και υλοποιούνται με βάση τα βιοκλιματικά πρότυπα, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Ακολουθούν τις νέες τάσεις και ανάγκες του σύγχρονου χρήστη καθώς και τις νέες μεθόδους κατασκευής. Οι ανάγκες της αγοράς διαρκώς αλλάζουν, πράγμα που αποτελεί ακόμη μια πηγή έμπνευσης για εμάς, ενώ Επίσης, συμβάλει στη συνεχόμενη εξέλιξη μας. Γι’ αυτό παρακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις που αφορούν τον κατασκευαστικό τομέα ενσωματώνοντας σύγχρονα υλικά και νέες μεθόδους κατασκευής. Μένουμε πάντα ενημερωμένοι για τις σύγχρονες τάσεις και αυτό αποτυπώνεται και αστικοποιείται στα έργα μας.
  4. Οργάνωση Μελέτης και Κατασκευής. Η ολοκλήρωση των έργων μας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο κατασκευής αποτελεί για μας στόχο, πρόκληση και κριτήριο επιτυχίας. Ιδιαίτερα δε στην κατασκευή επαγγελματικών χώρων – καταστημάτων, όπου η ολοκλήρωση της κατασκευής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χρόνο έναρξης λειτουργίας της επιχείρησης.
  5. Κτίρια με διάρκεια στο χρόνο. Μέσα από τη γνώση και την εµπειρία µας κατασκευάζουµε κτίρια µε στόχο τη διάρκεια στο χρόνο θέτοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές. Σε κάθε μας έργο εγγυόμαστε την ανώτερη ποιότητα και την ασφάλεια του κτιρίου, εφαρμόζοντας μοναδικές τεχνικές και ειδικά επιλεγμένα υλικά.
  6. Κτίρια Υψηλής Ενεργειακής Απόδοσης. Σεβόµαστε το περιβάλλον, κατασκευάζοντας κτίρια µε χαµηλό ενεργειακό αποτύπωµα, εφαρµόζοντας µια σειρά από τεχνολογίες και υλικά που προσφέρουν τη µέγιστη δυνατή εξοικονόµηση ενέργειας
  7. Υψηλή Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και Άρτια Κατασκευή α) Σχεδίαση με γνώμονα την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τον χώρο β) Χρήση νέων τεχνολογιών ψηφιακής σχεδίασης και απεικόνισης γ) Κτίρια που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο.
  8. Βέλτιστες Value for Money λύσεις. Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς βάσει αναλυτικής τιμολόγησης των υπηρεσιών μας. Μελετωντας αναλυτικά και καταγράφοντας λεπτομερως τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, έχουμε την δυνατότητα να συμφωνούμε με τους πελάτες μας σε πραγματικούς και αξιόπιστους προϋπολογισμούς. Η πιστή εφαρμογή των παραπάνω μας επιτρεπει να προσφέρουμε ασυναγώνιστα κατασκευαστικά κόστη.
espa_banner