ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ (2021)

Ανακαίνιση διαμερίσματος

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο και τελευταίο όροφο μίας πολυκατοικίας κατασκευασμένης τη δεκαετία του 1970. Σχεδιάστηκε με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση του φυσικού φωτός σε όλους τους κύριους χώρους. Ενώ παράλληλα, στην κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν τα πιο σύγχρονα υλικά για τη διασφάλιση της ενεργειακής θωράκισης του διαμερίσματος. Κατά τη νέα διαμόρφωση δημιουργήθηκαν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο, ένα W.C. και ενιαίος χώρος σαλονιού-κουζίνας.

savvas nikolatos construction kataskeuastiki etairia ioannina ergo
Έργο: Μελέτη - Κατασκευή
savvas-nikolatos-construction-kataskeuastiki-etairia-ioannina-xronos-meletis
Χρόνος Μελέτης: 2021
savvas nikolatos construction kataskeuastiki etairia ioannina tetragonika
Τετραγωνικά: 80 τ.μ.